چاپ        ارسال به دوست

مشکل تولید کودشیمیایی نداریم

مشکل تولید کودشیمیایی نداریم

وزیر جهادکشاورزی در مراسم کلنگ زنی کارخانه قند 5 هزار تنی سمبل مهرگان در نهاوند با اشاره به اینکه با افتتاح این واحد تولیدی، سالانه 72 هزار تن به ظرفیت تولید چغندر اضافه می‌شود گفت: با این وجود بخش عمده‌ای از مشکلات کشاورزان چغندرکار این شهرستان و استان همدان مرتفع خواهد شد.
وی بیان کرد: در بحث کود شیمیایی پتروشیمی‌ها که به دنبال افزایش قیمت بودند، با مصوبه دولت مجبور به ارائه کود با همان قیمت قبلی شدند و خوراک پتروشیمی‌ها نیز به همان قیمت سابق در اختیارشان قرار گرفته است.
حجتی عنوان کرد: با توجه به مشکلات موجود ذخایر کود کشور در اختیار کشاورزان قرار گرفت و با توجه به مشکلاتی که در تیر و مرداد به وجود آمد اخلالی در جایگزینی ذخایر ایجاد شد اما در حال حاضر کود در استان‌ها و شهرستان ها در حال توزیع است.
وی با بیان اینکه در بحث کودهای خارجی نیز مشکلی وجود ندارد، گفت: کشور در حوزه تولید کود اوره خودکفا است و سالیانه 4.5تن کود تولید صورت می گیرد.


١٠:٠٩ - 1397/09/03    /    شماره : ٢٠٦٢٦    /    تعداد نمایش : ٩٤


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج